Ontspan in het Vechtdal

Een onepage website voor de villa aan de peezeweg 5 te Dalfsen. Midden in de natuur tot rust komen. Dat kan perfect bij de peezeweg. Even in de jacuzzi bubbelen of lekker in de sauna. Het kan allemaal.

Vind je make-up specialist

Een uniek ontwerp voor een uniek concept. De Airbnb voor de make-up specialisten. Het doel om een uitblinkende homepage te ontwerpen.

Leer drummen bij Frank

Frank geeft drumlessen is dirigent en docent. Via zijn nieuwe website kunnen zijn klanten duidelijk zien wat frank allemaal te bieden heeft. Ook is het eenvoudig drumles aan te vragen!

Schade advies

Transparantie in de land- en veeteelt. Kritisch en oprecht. De eigenschappen waar Ewoud en ook het logo aan gekoppeld kunnen worden.

Het theater aan de vecht

De stoomfabriek staat op de plek waar vroeger de cichorei fabriek stond. De iconische bouw keert terug in het logo. Degelijk en vriendelijke uitstraling.

Het verhaal over een keukenmes

Ervaar het om een chef-kok te zijn. Dit mes voor thuis heeft dezelfde kwaliteit als een mes van een chef.

De stoere mannenavond

Deze filmposter was voor promotie van de film ”Django Unchained”. De promotie bestond uit borden in het Theater en borden langs de wegen.

De app voor een fit en sterk leven

Deze app maakt het inzichtelijk wat je moet koken. Je kookt voor een hele week en per gerecht ben je daar 3 minuten mee bezig.

Voor online boeren

Volledige re-design voor Temmink Agro Producten. Deze leverancier van stallen en voer heeft nu een overzichtelijke website waar je duidelijk de producten kunt bekijken.

Integreer zonnepanelen in je huis

Om slimmer om te gaan met zonnepanelen bedacht Tresbizz om panelen te integreren. In aller daagse gebouwen panelen verwerking om een 0% uitstoot te behalen.

Tijd voor een gesprek?

Is het zover? Ik ben benieuwd wat je voor project hebt en wat ik voor je kan doen. Laat het met weten hieronder. We spreken elkaar!

+31 (0) 6 53907573

info@goldtech.nl

+31 (0) 6 53 90 75 73

Altijd bereikbaar!

Info@goldtech.nl

Ik reageer dezelfde dag

Hendrikjesweg 28

8051ZE Hattem
Nederland

Social Media