Ontspan in het Vechtdal

Een onepage website voor de villa aan de peezeweg 5 te Dalfsen. Midden in de natuur tot rust komen. Dat kan perfect bij de peezeweg. Even in de jacuzzi bubbelen of lekker in de sauna. Het kan allemaal.

Vind je make-up specialist

Een uniek ontwerp voor een uniek concept. De Airbnb voor de make-up specialisten. Het doel om een uitblinkende homepage te ontwerpen.

Leer drummen bij Frank

Frank geeft drumlessen is dirigent en docent. Via zijn nieuwe website kunnen zijn klanten duidelijk zien wat frank allemaal te bieden heeft. Ook is het eenvoudig drumles aan te vragen!

De app voor een fit en sterk leven

Deze app maakt het inzichtelijk wat je moet koken. Je kookt voor een hele week en per gerecht ben je daar 3 minuten mee bezig.

Het theater aan de vecht

De stoomfabriek staat op de plek waar vroeger de cichorei fabriek stond. De iconische bouw keert terug in het logo. Degelijk en vriendelijke uitstraling.

Het verhaal over een keukenmes

Ervaar het om een chef-kok te zijn. Dit mes voor thuis heeft dezelfde kwaliteit als een mes van een chef.

De stoere mannenavond

Deze filmposter was voor promotie van de film ”Django Unchained”. De promotie bestond uit borden in het Theater en borden langs de wegen.

Integreer zonnepanelen in je huis

Om slimmer om te gaan met zonnepanelen bedacht Tresbizz om panelen te integreren. In aller daagse gebouwen panelen verwerking om een 0% uitstoot te behalen.

Tijd voor een gesprek?

Is het zover? Je wilt een website of logo laten maken? Ik ben benieuwd wat je voor project hebt en wat ik voor je kan doen. Laat het met weten hieronder. We spreken elkaar!

+31 (0) 6 53907573

info@goldtech.nl

  +31 (0) 6 53 90 75 73

  Altijd bereikbaar!

  Info@goldtech.nl

  Ik reageer dezelfde dag

  Hendrikjesweg 28

  8051ZE Hattem
  Nederland

  Social Media